Filadelfia Stockholm Presents

72 Timmar - Som Förändrade Världen (Påskdagen)

2018-04-01 16:00 - 18:00 @ Filadelfiakyrkan

This event has ended.

INFORMATION

Tre dygn. 72 timmar. Så lång tid tog det att rita om kartan för hela mänskligheten. När solen går upp den första påskdagen är världen på ytan sig lik. Ändå är allting i grunden förändrat.

Den här påsken återupprepar Filadelfiakyrkan i Stockholm för sista gången, succén som berättar historien om den första påsken. I en unik scenproduktion förflyttas vi till en annan tid. I denna tid, inte helt olik vår egen, mitt bland stressande, kämpande människor följer vi Jesus på hans smärtsamma väg mot korset.

Varmt välkommen att möta påsken som du aldrig upplevt den förut!

Under denna föreställning är barnen välkomnda till Smash som är Filadelfiakyrkans barnverksamhet för alla barn från 2 år och uppåt. Där får barnen ta del av påskens budskap i en barnanpassad version. Just denna söndag är även mindre barn välkomna till Smash om man har sällskap av en förälder. Smash släpper in från 15.15. Föreställningen rekommenderas från 13 år. För er med barnvagnar så finns ingen plats i konsertlokalen för dessa, värdarna hjälper er till barnvagnsparkering som finns i anslutning till lokalen.

72 Timmar - Som Förändrade Världen (Påskdagen)

Dela eventet

Filadelfia Stockholm