Filadelfia Stockholm Presents

Biljett Samuel Ljungblahd & By Grace

kr 100.00

INFORMATION

Samuel Ljungblahd är en etablerad entertainer som har tagit gospeln till den svenska musikscenen. Känd från succéframträdanden i ”Så ska det låta” och Prins Carl Philip och Sofias bröllop.

Nu på scen tillsammans med gospelkören By & Grace. Stockholms baserade By Grace turnerar frekvent både i Europa och USA. Under ledning av Daniel Stenbaek, en av Sveriges ledande pianister, lyfter dessa 21 sångare taket med deras energi och musikalitet.

Detta blir en sommarkonsert fullproppad med energi! Avsluta din midsommarhelg på topp i Filadelfiakyrkan Rörstrand!

Allt överskott från biljetterna och pengar från en insamling i samband med konserten går till ett skolhem för barn med funktionsnedsättning i Gakwende, Burundi, som Filadelfiakyrkan stödjer. Mer information om barnhemmet finns på https://www.filadelfiakyrkan.se/burundi/.

Dela eventet

Filadelfia Stockholm